Sygeplejerske søges til Plejecenter Plushøj - Brænder du for kvalitet og tværfaglighed?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en sygeplejerske der brænder for at udvikle kvalitet i kerneopgaven og tænker tværfaglighed ind som en nødvendighed for at dette kan ske. Så er jobbet som sygeplejerske på Plejecenter Plushøj måske noget for dig.

Om os:
Plejecenter Plushøj ligger i Rødvig, i dejlige omgivelser, med malerisk udsigt til strand og havn. På Plushøj bor der i alt 26 beboere som er fordelt på 4 afdelinger og der er i alt ansat ca. 25 medarbejdere. Personalegruppen er sammensat af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, en fagkoordinator, en centerleder og to sygeplejersker, dertil kommer elever, pedel, køkkenassistenter og rengøringspersonale.

Vi ønsker på Plushøj, at beboerne oplever de har et godt og værdigt ældre liv. Derfor er vi meget fokuserede på, at vi i vores kerneopgaver levere en god kvalitet i den pleje og omsorg vi yder til vores beboere.

Vi anvender personcentreret omsorg i vores tilgang, hvorfor det er beboerens ønsker, livshistorie og ressourcer der danner centrum for de initiativer og aktiviteter der igangsættes på Plushøj.

For at dette skal lykkes, ønsker vi at vores samarbejde bygges på begreberne i social kapital, hvor tillid, retfærdighed og god kommunikation til beboerne og hinanden, er omdrejningspunktet.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med lederen af plejecenteret, fagkoordinator, sygeplejerske, samt indgå i team med dine sygeplejekolleger fra de andre plejecentre.
 
Din base vil være på Plushøj, men du vil også indgå i akut sygeplejedækningen på områdets 4 øvrige plejecentre på helligdage, der indgår pt. ikke weekendvagt.

Vi har et godt samarbejde med vores plejecenterlæge der har sin faste gang i huset.  

Om dig:
Du har et ønske om at deltage i den daglige personlige pleje og omsorg for beboerne på Plushøj. Det skal handle om den nære kontakt til beboerne og deres pårørende. Du har lysten til at arbejde tværfagligt og kan se vigtigheden i at deltage i udførelse, udvikling og kvalitetssikring af en helhedsorienteret sygeplejeindsats.

Du kan give sparring, oplære og overdrage sundhedsydelser til kollegaer i andre faggrupper, ligesom du finder det naturligt at vejlede borgerne og deres pårørende. Du har et godt overblik og kan koordinere sygepleje – og behandlingsindsatser. Du skal have en åben, imødekommende og tillidsfuld tilgang til beboerne, pårørende, kollegaer og samarbejdspartnere.

Erfaring med lignende stilling vil være en fordel, men ikke et krav.

Tiltrædelse 1. august 2024.

Yderligere information kan fås hos Plejecenterleder Trina Nissen tlf.: 51 16 49 06

Ansøgningsfristen er den 24. juni 2024. Søg elektronisk nedenfor.
Samtaler vil blive afviklet den 27. juni 2024.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Stevns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Stevns Kommune, Plusvej 18, 4673 Rødvig Stevns

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6064463

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet