Stevns Kommune i centrum for PostNord Danmark Rundt 2024s spektakulære fjerde etape

Foto: Stevns Kommune.
dato

PostNord Danmark Rundt 2024 markerer en spændende etape i Stevns Kommune

Det anerkendte cykelløb PostNord Danmark Rundt er tilbage igen i 2024 med sin 33. udgave. Løbet, der første gang blev kørt i 1985, har haft dansk vinder hele 13 gange. Det rangeres som et ProSeries løb på UCI’s Europa Tour. I år starter eventyret den 14. august i Holstebro og afsluttes den 18. august i Bagsværd efter 5 spektakulære etaper.

Den fjerde etape af dette prestigefyldte løb, som er løbets næst længste, finder sted den 17. august og starter i hjertet af Stevns Kommune, nærmere bestemt Nytorv i Store Heddinge. Klokken 13.30 går det løs, hvor rytterne vil passere gennem både Lille Heddinge og Rødvig, tage turen ad Korsnæbsvej og videre ud af Hærvejen. Denne etape er ikke bare en prøvelse for deltagerne, men også en spektakulær tur for tilskuere, der vil kunne opleve Stevns Klint, Boesdal Kalkbrud, Koldkrigsmuseum Stevnsfort, Højerup og Stevns Fyrcenter. Rytterne afslutter deres Stevns-eventyr ved at passere smukke Vallø Slot.

Stevns Kommune er kendt for sin passion for cykelsport og har tidligere været vært for eventer såsom U23 DM, Demin Cup og DM i holdløb. Som en del af 4. etape vil parkeringspladsen bag ved rådhuset blive anvendt til holdbiler, servicebiler og andet nødvendigt udstyr på dagen. Det særlige ved netop denne etape er, at den inkluderer Stevns' storslåede verdensarv, en uomtvistelig ære og en stor oplevelse for både ryttere og publikum.

Stevns Kommune er stolt over at være en del af dette store cykelløb, og med Henning Urban Dam Nielsen som borgmester og Bjarne Nielsen som formand for Udvalget for Arbejdsmarked, Erhverv, Kultur og Turisme, er kommunen klar til at understøtte og fejre denne storartede sportsbegivenhed.

Interessen og spændingen er allerede høj blandt fans og cykelelskere, som ser frem til at følge løbets udvikling gennem de skiftende landskaber. Med Stevns Kommune som en central del af løbet, forventes en mindeværdig oplevelse for alle involverede.

https://stevns.dk/nyheder/2024/februar/cykelloeb-postnord-danmark-rundt%e2%80%99s-etape-4-starter-i-store-heddinge

Kilde: Stevns Kommune