Pædagogisk personale til Kofoedsmindes afdelinger på Rødvig Stevns

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du arbejde med relationer og rogivende pædagogik, og brænder du for at udvikle og hjælpe mennesker, der er særligt udfordret? Så se her…

Vi har ledige stillinger og har brug for dig, som har lyst til at indgå i det vigtige pædagogiske arbejde omkring vores beboere på Kofoedsmindes afdelinger på Rødvig Stevns.

Kofoedsminde er en landsdækkende sikret døgninstitution for voksne udviklingshæmmede, som er domsanbragt. Kofoedsminde har 15 sikrede afdelinger, 1 åben afdeling samt et beskæftigelses- og aktivitetstilbud beliggende i Rødbyhavn. Derudover har Kofoedsminde 2 sikrede afdelinger samt et beskæftigelses- og aktivitetstilbud beliggende på Rødvig Stevns.

Kofoedsmindes 2 afdelinger på Rødvig Stevns huser i alt 14 beboere, og personalet på de to afdelinger dækker sammen både døgnafdelinger og aktivitetstilbud. Det er derfor vigtigt, at du i samarbejde med dine kolleger er god til at planlægge og udføre beskæftigelse og aktiviteter sammen med vores beboere.

Grundelementerne for vores pædagogiske praksis, er ”Fælles Praksis” og værdierne ”Det står vi for”, som er Kofoedsmindes grundlag for det individuelle arbejde, vi gør for vores beboere og sammen med vores beboere. Der arbejdes med løbende opfølgning, regelmæssige statusmøder og aktiviteter på afdelingernes personalemøder og temadage.

Som medarbejder på Kofoedsminde skal du være i stand til at handle professionelt og forsøge, gennem pædagogiske tilgange, som fx low arousal, at deeskalere potentielt farlige eller uhensigtsmæssige situationer. Det kræver stor rummelighed og fagligt fokus ikke at lade sig påvirke personligt, når en beboer bliver ked af det, frustreret eller udadreagerende.

På Kofoedsminde værdsætter vi at skabe et værdifuldt liv for vores beboere og dette gøres ved at arbejde med individbaseret fokus på livskvalitet. Det er derfor væsentligt, at du kan se potentialer og muligheder hos vores beboere uanset hvor mange udfordringer de har. På den måde kan vi øge livskvaliteten samt forsøge at hjælpe vores beboere med at ændre et eventuelt negativt selvbillede til et mere positivt og værdifuldt selvbillede.

Læs mere:

Vi har forskellige typer stillinger, som alle er tilknyttet vores bo-afsnit. Alle stillinger er faste stillinger på gennemsnitlig 37 timer pr. uge. Løn- ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Da vi er en sikret institution, får du sikringstillæg jf. overenskomsten.

Lige nu har vi følgende typer af stillinger ledige:

  • Dag- og aftenvagter (kombination) - fast afdeling, fast vagtplan
  • Det fleksible Team med primær tilknytning til Kofoedsmindes afdelinger på Rødvig Stevns

Når du er tilknyttet Det fleksible Team, så forventer vi at du er fleksible i forhold til arbejdstider. Du vil have primær tilknytning til Rødvig Stevns, men du skal også kunne tage vagter i Rødby. Du vil have en fast friweekend, men derudover skal du være indstillet på at have skiftende dag-, aften- og nattevagter alle ugens dage. Du skal være omstillingsparat og fleksibel, da varsling af dine vagter sker ugentligt. Du vil fx senest fredag i denne uge blive varslet dine vagter for den kommende uge. Akutvagter vil kunne forekomme.

Vi har særlig interesse i ansøgere, der er socialfagligt uddannet, fx pædagog, social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper, pædagogisk assistent eller socialrådgiver med pædagogisk erfaring. Samtidig hører vi også gerne fra ansøgere uden relevant uddannelse, men som har interesse eller erfaring inden for det socialpædagogiske felt.

Ansøgningsfrist er 10.03.2024

Tryk på SØG JOBBET nedenfor, hvor du kan indsende din ansøgning, dit CV og du må meget gerne vedhæfte et foto. Vi forventer af afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 19.03.2024 på Højbovej 9 i Administrationen, 4970 Rødby.

Om Kofoedsminde
Kofoedsminde har eksisteret siden 1983 og er den eneste sikrede landsdækkende specialinstitution for voksne domsanbragte psykisk udviklingshæmmede i Danmark. Gennem årene har organisationen opbygget en betydelig og unik faglig ekspertise, som dagligt udfordres og udvikles. Her er fokus på at udvikle løsninger for den enkelte beboers behov. Kofoedsminde løser opgaver på sikrede og åbne afdelinger samt i sikrede og åbne særforanstaltninger.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Stevns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5994738

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet