Nyoprettet stilling som fagkoordinatorer søges til Plejecenter Plushøj

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du en sundhedsfaglig uddannelse – Har du lysten og evnen til at udvikle kvaliteten og har du altid kerneopgaven i centrum for det gode samarbejde. Er du god til at vagtplanlægge ligesom du skal have lysten til at være tæt på borgeren. Kan du nikke ja til dette, så er jobbet som fagkoordinator på Plushøj måske noget for dig.

Om os:
Plushøj ligger i Rødvig på den skønneste placering i Stevns kommune, med en fantastisk skøn udsigt over havet.

På Plushøj bor der i alt 26 beboere som er fordelt på 4 afdelinger.

Vi arbejder bevidst og kontinuerligt på, at skabe trygge og hjemlige rammer for vores beboere, med fokus på høj faglighed og trivsel og vi vægter samarbejdet med beboernes pårørende højt.

Personalegruppen er sammensat af Social- og Sundhedshjælpere og Social- og Sundhedsassistenter samt 2 centersygeplejerske i dagtimerne.

Vi ønsker på Plushøj, at beboerne oplever de har et godt og værdigt ældre liv. Derfor er vi meget fokuseret på, at vi i vores kerneopgaver levere en god kvalitet i den pleje og omsorg vi yder til vores beboere.

Vi anvender den personcentreret omsorg og blomstringsmodellen i vores tilgang, hvorfor det er beboerens ønsker, livshistorie og ressourcer der danner centrum for de initiativer og aktiviteter der igangsættes på Plushøj.

For at dette skal lykkes, ønsker vi på Plushøj at vores samarbejde bygges på begreberne i social kapital, hvor tillid, retfærdighed god kommunikation til borgeren og hinanden, er omdrejningspunktet.

Om dig:
Vi søger 1 ny kollegaer, som vil være med til at videreudvikle Plushøj til et endnu bedre sted at leve, bo og arbejde ud fra ovenstående beskrevet.

Som fagkoordinator skal du tage aktiv del i at skabe en arbejdsplads, hvor samarbejdet er bygget op omkring kerneopgaven, hvor omdrejningspunktet er begreberne i social kapital.

Du skal som en naturlig del af din rolle som fagkoordinator have lysten til at få et solidt fagligt kendskab til de 26 beboere der bor på plejecentret og her dagligt indgå i de faglige drøftelser omkring borgerne, hvilket også sker igennem deltagelse i plejen.

Du skal have et stort overblik som du anvender til at lægge en god vagtplan, og du må meget gerne have et kendskab til opus vagtplan, da en af dine opgave vil være at indberettet løn. 

Du skal have en åben, imødekommende og tillidsfuld tilgang til beboerne, pårørende, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med lederen af plejecentret, tværfaglige samarbejdspartner herunder centersygeplejersken, diætist farmakonom TR og AMR, ligesom du skal indgå i et samarbejde med de øvrige plejecentres fagkoordinatorer. 

Stillingerne er på 37 timer om ugen og til besættelse hurtigst muligt.

Yderligere information kan fås hos Plejecenterleder Trina Nissen på tlf: 51 16 49 06

Ansøgningsfrist den 22. december 2023. Stillingen søges elektronisk nedenfor via ”Ansøg”. Samtaler vil blive afviklet den 28. december 2023.
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Stevns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Stevns Kommune, Plusvej 18, 4673 Rødvig Stevns

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955974

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet