Medarbejdere søges til sommerferieafløsning på Plejecenter Stevnshøj og RCS

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi mangler dig der har lysten til at arbejde med ældre mennesker, der har behov for omsorg og lettere pleje.

Du vil få et indholdsrigt arbejde, der har stor betydning og hvor du gør en forskel for vores borgere.

Vi kan tilbyde faste timer med arbejde i weekender, hvor du kan tjene penge imens du studerer eller bare har brug for lidt ekstra penge. Du vil ligeledes have mulighed for at tjene rigtig gode penge i sommerferieperioden fra den 20/6 til den 31/8, hvor det faste personale skal på en velfortjent sommerferie. 
 
Vores plejecentre er alle dejlige arbejdspladser, hvor medarbejdernes passion er at arbejde målrettet for at borgerne har et værdigt ældre liv, hvor respekt, nærvær og trivsel er i fokus.
Vi værner også om vores arbejdsmiljø og vi sikrer, at der er en ordentlig kommunikation imellem hinanden, så alle kan gå glade hjem fra en arbejdsdag. 

I arbejdet med ældre mennesker, vil du får mange skønne oplevelser i dialogen med borgeren, og du vil opleve at din hjælp har en stor betydning og vil blive værdsat af borgerne.

Når du starter, vil du få en grundig introduktion til dine arbejdsopgaver og du vil opleve, at du stille og roligt får opgaver og et ansvar der giver dig mulighed for at udvikle dine kompetencer, som du kan få glæde af fremadrettet.

Det er vigtigt, at du har et ønske om at arbejde med ældre mennesker og vil arbejde for at skabe tryghed og nærvær i din relation til dem.

Det er ligeledes vigtigt, at du tager aktiv del i arbejdet og bidrager til det gode arbejdsmiljø og her er mødestabilitet yderst vigtig. Dette fordi borgerne venter på dig, men det gør dine kolleger også, da vi har brug for hinanden, da alle er vigtige i et samarbejde.

Kunne dette fange din interesse så send en ansøgning eller kontakt Andreas for nærmere oplysning omkring det vi kan tilbyde dig.

Vi afholder løbende samtaler og løn honoreres efter gældende overenskomst.

Kontakt Centerleder Stevnshøj/RCS Andreas Modin til.: 29 28 66 54 mail: andreasm@stevns.dk

Ansøgningsfrist den 30. juni 2023. Søg elektronisk nedenfor.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Stevns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Stevns Kommune, Stevnshøjvej 50, 4660 Store Heddinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://stevns.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=68cc6fe1-e33e-4dcb-a705-713013ef84be

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848081

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet