Ledende Koordinator til afdeling på Kofoedsminde: Ansvar, udvikling og samarbejde

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at lede en af Kofoedsmindes afdelinger?

Kofoedsminde er en landsdækkende sikret døgninstitution for voksne udviklingshæmmede, som er domsanbragt. Kofoedsminde har 16 sikrede afdelinger, 1 åben afdeling samt et beskæftigelses- og aktivitetstilbud beliggende i Rødbyhavn. Derudover har Kofoedsminde 2 sikrede afdelinger samt et beskæftigelses- og aktivitetstilbud beliggende på Rødvig Stevns.

Kofoedsminde er derudover et socialpædagogisk tilbud med fokus på en ressourceorienteret tilgang med individuel støtte til den enkelte beboers udvikling og livsduelighed.

For at være en god Koordinator skal du være nærværende og synlig på afdelingen, så du kan være med til at lede og engagere dine medarbejdere og skabe gode rammer for beboerne. Vi lægger således stor vægt på dine erfaringer og kompetencer i forhold til at kunne motivere både medarbejdere og beboere, samt dine skriftlige erfaringer i form af dokumentation

Vi søger en koordinator med ledelsesfunktion til vores afdeling ved Rødvig Stevns. Som Koordinator får du med ansvar for 2 afdelinger herunder medansvar for personalet, økonomi/drift samt sikre Kofoedsmindes retningslinjer overholdes. Du vil have et tæt samarbejde med din daglige leder, som har det overordnet ansvar.

Vi forestiller os, at du har pædagogisk baggrund, gerne med ledelsesmæssig erfaring samt anden erfaring der kan matche Kofoedsmindes behov.

Vi er i gang med at implementere ”Fælles Praksis” og værdierne ”Det står vi for”, som er Kofoedsmindes grundlag for det individuelle arbejde, vi gør for vores beboere og sammen med vores beboere. Projektarbejdet implementeres afdelingsvis, og du har sammen med dit ledelsesteam en vigtig rolle i projektet på jeres afdelinger.

Det er ikke nye temaer, der skal implementeres. Det, der er nyt, er det samarbejde, der skal være for at få en fælles indsats, fælles sprog og fælles opfattelse af metoder i personalegruppen som omdrejningspunkt for støtten, der gives til beboerne.

Læs mere:

Generelt om stillingen

Stillingerne er faste stillinger på 37 timer pr. uge og løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Du vil indgå i bagvagtsfunktionen, som varetages på skift af ledergruppen.
Placeringen på Stevns er midlertidig, derfor skal du være indstillet på at den fremtidige placering vil være i Rødby.

Har du lyst til at være med i dette spændende arbejde, så send din ansøgning via nedenstående link hvor du beskriver, hvordan du forestiller dig, at du kan bruge din viden og erfaring i et arbejde som Koordinator på Kofoedsminde.

Der afholdes løbende samtaler

Til besættelse senest: 01.08.2024

Om Kofoedsminde
Kofoedsminde har eksisteret siden 1983 og er den eneste sikrede landsdækkende specialinstitution for voksne domsanbragte psykisk udviklingshandikappede i Danmark. Gennem årene har organisationen opbygget en betydelig og unik faglig ekspertise, som dagligt udfordres og udvikles. Her er fokus på at udvikle løsninger for den enkelte beboers behov. Kofoedsminde løser opgaver på sikrede og åbne afdelinger samt i sikrede og åbne særforanstaltninger.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Stevns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053108

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet