Kathrine Seier Skaastrup forlader Stevns Kommune for stilling i Rødovre

Foto: Stevns kommune.
dato

Kathrine Seier Skaastrup annoncerer sin afgang fra Stevns Kommune til fordel for en stilling i Rødovre Kommune

Kathrine Seier Skaastrup, som har bestridt rollen som direktør for Teknik & Miljø, Arbejdsmarked, samt Erhverv, Kultur & Turisme i Stevns Kommune, vil forlade sin stilling ved udgangen af maj måned 2024. Hun træder ind som teknisk direktør i Rødovre Kommune. Skaastrup har ydet en dygtig indsats i Stevns Kommune, hvor hendes arbejde har haft stor betydning for løsningen af mange opgaver.

Beslutningen om at forlade Stevns Kommune var, ifølge Skaastrup, ikke en nem en, men blev truffet på baggrund af muligheden for at mindske pendlingstiden væsentligt og for yderligere at specialisere sig inden for det tekniske område.

I kølvandet på hendes opsigelse, udtrykker Stevns Kommunes kommunaldirektør, Henrik Nielsen, ærgrelse, men understreger samtidig sit ønske om, at Skaastrup får held og lykke i hendes fremtidige virke. Nielsen vil midlertidigt varetage kontakt for de områder, Skaastrup havde ansvar for, mens kommunen overvejer interne omstruktureringer. Dette inkluderer revurderinger af den politiske udvalgsstruktur og opgavefordeling for at tilpasse sig den nye situation.

For yderligere information eller henvendelse, kan Henrik Nielsen, kommunaldirektør, kontaktes på e-mail: hnielsen@stevns.dk eller via telefon på 20 47 61 69. Kathrine Seier Skaastrup er tilgængelig på e-mail: kathskaa@stevns.dk eller mobil 28 11 56 11.

https://stevns.dk/nyheder/2024/maj/kathrine-seier-skaastrup-stopper-i-stevns-kommune

Kilde: Stevns Kommune