IT-supporter med fokus på brugerens oplevelse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Stevns Kommune søger en IT-supporter til Helpdesken i IT- og Digitalisering.

Du kommer til at indgå i en gruppe med 3 øvrige supportere, hvor humøret er højt, og der er højt til loftet. Du bliver en del af et IT- og Digitaliseringsteam, som holder til på rådhuset i St. Heddinge. Teamet omfatter Helpdesk, Backoffice, Informationssikkerhed mv. og er organisatorisk en del af Center for Økonomi, HR & IT. I alt er vi 9 medarbejdere i IT- og Digitalisering.

Vi arbejder i et Microsoft 365-miljø, og dine arbejdsopgaver vil være generelle helpdesk-opgaver. Hertil får du selvstændige ansvarsområder, som f.eks. pasning af den kommunale e-læringsplatform, håndtering af AV-udstyr i vores mødelokaler, infotavler samt hele platformen omkring medarbejdernes headsets.

Du har sikkert en IT-uddannelse bag dig, eller også har du IT-interesse kombineret med erfaring fra en lignende stilling. Som person er du serviceminded, har en positiv tilgang til opgaverne og er frisk på, eventuelt med lidt træning, at stille dig op foran en gruppe og gennemgå en løsning.

Vi tilbyder en spændende stilling i en uformel organisation, hvor du har mulighed for at gøre en forskel for dine kollegers trivsel og produktivitet – alt sammen i sidste ende til gavn for vores borgere. Stillingen er på fuld tid og vi arbejder i en hybrid model med en ugentlig hjemmearbejdsdag. Vi tilbyder attraktive arbejdsvilkår samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om stillingen, er du velkommen til kontakte teamleder Bo Guntofte på 2124 0143 / guntofte@stevns.dk eller IT-koordinator Tim Hoffmann på 3016 9067 / timhof@stevns.dk.

Ansøgningsfristen er mandag den 19. juni. Der vil blive holdt samtaler den 26. juni og en evt. 2. samtale vil blive holdt den 28. juni.

Tiltrædelsesdatoen vil være efter nærmere aftale.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Stevns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Stevns Kommune, Rådhuspladsen 4, 4660 Store Heddinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://stevns.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=5f414615-ba36-4d67-a479-f500543473f2

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846809

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet