HOTHERSKOLEN SØGER DELTIDS SKOLESEKRETÆR PR. 1. AUGUST 2023

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hotherskolen hører fysisk til lokalområdet Hårlev og er beliggende i Stevns Kommune. Skolen er to-sporet med 0.–9. klassetrin. Hertil hører tre specialklasser samt Stevns Kommunes tre Velkomstklasser og ligeledes Stevns Kommunes Dagskole med fem baser. Endvidere har skolen to SFO afdelinger.

Aktuelt har vi i alt ca. 440 elever og over 90 medarbejdere. Vi har formuleret et værdigrundlag for skolen, som er gældende for samtlige medarbejdere. Vi har én sekretær ansat på fuldtid og ønsker ansættelse af én sekretær på 25 timer pr. uge.

Vi søger en sekretær med kompetencer og stor interesse indenfor økonomi, bogføring, budget og regnskab. Kendskab til KMD–OPUS en fordel.

Der vil ydermere være telefonbetjening, taxa- og buskortbestilling, gårdvagtsskema, vikardækningsbackup, indkøb og mange andre kontoropgaver.

Arbejdstiden ønskes fordelt over alle ugens fem hverdage fra kl. 7.40.

Der vil være mulighed for indflydelse på arbejdet, når kompetencer og rutiner læres i et naturligt samarbejde med nærmeste kollega og den samlede ledelse, som består af fire. 
Relevant efteruddannelse tilbydes og vi har et godt arbejdsklima i samarbejde med ledelsen, sekretærkollega, lærere, pædagoger og øvrige ansatte.

Opgavefordeling kan læses på Hotherskolens hjemmeside på forsiden under stillingsopslaget.

Stillingen er normeret svarende til 25 ugentlige timer. Stevns Kommune kræver udvidet straffeattest (§22 attest) og en børneattest (§36 attest) inden ansættelse. 
Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst. Tiltrædelse pr. 1. august 2023.

Har du spørgsmål til stillingen må du gerne kontakte skoleleder René Tuekær mobilnr. 5116 8182 eller viceskoleleder Thomas Vestergaard mobilnr. 3036 4145 

Ansøgningsfrist torsdag den 22. juni 2023
Søg stillingen elektronisk, relevante bilag vedhæftes. Ansættelsesudvalget afholder samtaler inden udgangen af juni måned.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Stevns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Stevns Kommune, Rådhuspladsen 4, 4660 Store Heddinge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://stevns.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=5cfd5b91-200f-4620-8afa-c759b9e1a633

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848657

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet